Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

Hevoskasvatus

Hålson kasvattaa puoliverisiä, eritoten puoliveriristeytyksiä(hollanninpv. x englanninpv.). Pyrimme luomaan erittäin laadukkaita yksilöitä kisaradoille tai laadukkaaseen harrastamiseen, siksi yhdistämme hollanninpuoliveristen sporttisuuden ja englanninpuoliveristen vakauden. Englanninpuoliveriset ovat osoittaneet kyvykkyyttä kaikkiin ratsastuslajeihin. Hollanninpuoliveriset ovat taas erittäin kyvykkäitä ratsuhevosia, eritoten perinteisissä lajeissa, koulu- ja esteratsastuksessa. Hollanninpuoliveriset ovat myöskin loistavia yleishevosia esimerkiksi perheisiin tai ratsastuskouluihin.

Kiinnostuitko? Houkuttaisiko kokeilla miltä tämä eräänlainen puoliverihybridi tuntuisi omassa käytössäsi? Tutustu Hevoset-sivuun, sieltä usein löydät mahdolliset "valmiit" varsat, jotka ovat joko keskeneräisiä tai jo valmiiksi koulutettuja lähtemään maailmalle. Jos mikään näistä varsoista ei innosta, ei hätää. Ota yhteyttä Annan joko vieraskirjassa tai henkilökohtaisesti suoraan sähköpostilla anna.halm(at)outlook.com. Kyllä sinäkin vielä löydät oman superyksilösi.


Myytävät varsat

Varsan nimi Rotu Sukupuoli Hinta Myyntiajankohta
HÅ Hill of Love puoliveriristeytys tamma 4300 § 13/7/2017 -->
         
         

Myydyt varsat

Varsan nimi Rotu Sukupuoli Hinta Myyntiajankohta
         
         
         
Yksityishevoset

Hålsonin tilalla on kahdeksan karsinapaikkaa, joista 4-5 tarjotaan yksityishevosten käyttöön. Tilamme on hevosten ehdoilla pyörivä, ammattilaisten ylläpitämä ja ehdottoman turvallinen juuri Sinulle ja upealle hevosellesi. 

Tuodessasi hevosen meille, saat samalla itse oman huoneen, vapauden keskikerroksen käyttöön ja oman auton, minkä Hålson kustantaa. Saat päättää lähes kaikesta, mikä liittyy hevoseesi; ruuat, ulkoilut, liikutukset... Melkein kaiken!

Meillä asuminen maksaa yhteensä 350 § kuukaudessa, mikä sisältää Sinun asumiskustannuksien lisäksi

  • Hevosen karsinapaikan
  • Kokopäivätarhauksen(halutessasi puolipäivätarhauksen) yksin tai laumassa
  • Heinäruokinnan viisi kertaa päivässä
  • Väkirehuruokinnan kaksi kertaa päivässä
  • Maneesin käytön 11-21 välisenä aikana
  • Hevosen jatkuvan tarkkailun.

Hevosten on myös mahdollista laiduntaa pienissä porukoissa. Ilmoitathan, milloin haluat antaa hevosellesi päivän tai vaikka kuukauden laidunloman, niin tiedämme laskea hevosen laitumelle. Kaviokuumeiset hevoset tai muut hevoset, joiden vatsa ei kestä ruohoa tarhaavat hiekkatarhoissa, eikä laidunvapaa ole heille tietenkään tarjolla.

Anna voi liikuttaa/ratsuttaa hevostasi jos et itse ehdi hintaan 15 §/liikutuskerta ja 30 §/ratsutuskerta. Jos tahdot vain perusliikutuksen, se kestää 45 minuuttia ja ratsutus vaihtelevasti 60-90 minuuttia riippuen hevosen vaatimasta ratsutuksesta. 

Myöskin valmennukset ovat mahdollisia, Annan kouluvalmennus 40 §/kerta, estevalmennus 50 §/kerta. Jos haluat maksaa useamman valmennuksen kerralla "varastoon", kouluvalmennus x5, 190 §, esatevalmennus x5, 225 §.

Kuinka tämä kaikki kustannetaan? Voit tehdä tallivuoroja(aamutalli, päivätalli, iltatalli) kokonaan itsenäisesti sopimalla Annan kanssa, yksin tehdyistä tallivuoroista saat 100 §. Jos taas haluat tutustua tallin käytäntöihin tai hevosiin, voit mennä Erikin tai Annan mukaan auttamaan tallivuoroissa. saat jokaisesta avustuksesta 20-50 §, riippuen siitä kuinka suurena apuna olit. 

Voit myös tehdä osa-aikatöitä kaupungissa, esimerkiksi kaupan kassalla tai kylpylässä. Et saa paljoa palkkaa, mutta pidemmän päälle se auttaa. Osa-aikatyöt ovat yleensä kellonaikoina 16-19, joten sinun tulee pystyä ajoittamaan työt ja hevosesi hoitaminen sopivaan yhtäloon. Anna voi myös auttaa hevosesi hoidon ja liikutuksen kanssa, jos haluat enemmän vapaata töiden ohella.

Täältä löydät myöskin tehtäviä mitä voit tarinoissasi suorittaa rahapalkkiota vastaan.

Tervetuloa joukkoomme, täällä voit liittyä pienen tilamme ihmeisiin.


©2019 Hevostila Hålson - suntuubi.com