Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tila

<<Majoitus>> <<Olohuone>> <<Henkilökunta>> <<Käytännöt>>

<<Karsina- ja tarhausjärjestykset>>Tila sijaitsee Washingtonin osavaltiossa syrjäisen maaseutukylän laitamilla. Yhteydet kaupunkiin ja julkisiin ovat erinomaiset, tosin ilman autoa tai hevosta sinne kestää reipas tovi. Kaupungin ainoa kilpatalli on vain puolen kilometrin päässä, samoin julkinen treenialue. 

Hålsonin tallissa on kahdeksan paikkaa, hoitokarsina, sekä satula/rehuhuone. Tallista on suora yhteys asuintiloihin sekä maneesiin.

 

Maneesin päädyssä on valtava parkkipaikka, tilaa on kaikkiaan 12 autolle. Juhannusruusuin koristeltu piha pitää sisällään kolme laidunta suolakivellä ja juomakaukalolla, sekä leikkipallolla. Kaksi hiekkatarhaa on suunnattu hevosille, joiden vatsa ei kestä ruohoa. Ruohopohjaisia tarhoja on viisi, ja lisäksi on yksi selkeästi muita pienempi tarha esimerkiksi sairastaville hevosille. Jokaisessa tarhassa on juomakaukalo, sekä heinäpaali, mistä jaetaan heiniä päiväjärjestyksen mukaisesti.

 
Tallikäytävä on muovattu mahdollisimman simppeliksi ja yksinkertaiseksi. Toisella puolella käytvää on pelkkiä karsinoita, viisi kappaletta. Toisella taas kolme karsinaa, hoitokarsina, ulko-ovi sekä satulahuone. Vasemmalla oleva kuva kuvaa maneesipäädyn käytävää, oikealla puolella taas päätyä mistä on pääsy asuintiloihin. Tallikäytävä on laatoitettu, karsinoissa on purukuivitus.

Tallissa ja maneesissa on myöskin koneellinen ilmanvaihto ja automaattinen palo- ja murtohälytysjärjestelmä.

Karsinoissa olevaa vesikuppia täytetään karsinan siivouksen yhteydessä. Sisälle jaettavat heinät jaetaan päiväjärjestyksen mukaisesti. Karsinoiden välissä on seinät, ja kaikissa karsinoissa on kaksi seinälamppua.

Satulahuoneesta löytyy seitsemän satulaa sekä seitsemän erillistä suitsitelinettä. Lattialla on kasa ämpäreitä hevosten ruokintaa varten. Pieni "keittiö" on hevosten ruokia varten, eikä täällä siksi tiskata omia murokulhoja.

 

Maneesi on suuri, hiekkapohjainen. Sivuilta löytyy suuret peilit, jotta näkee oman ratsastuksensa. Maneesi on jaettu pienellä aidalla kahteen osaan. Reilu kolmasosa on varattu pelkästään sileällä kulkemiseen, vajaa kaksi kolmasosaa esteiden hyppäämiseen. 

©2019 Hevostila Hålson - suntuubi.com